PROVINCIAL LUGO COMPAK SPORTING
Otero del Río foi o campión provincial e campión da proba
04/05/2024

XXIII Campionato Provincial de Lugo de Compak Sporting

No campo de tiro eventual sito no monte do Cristo da localidade lucense de Portomarín tiña lugar hoxe, 4 de maio, a edición número XXIII do Campionato Provincial de Lugo de Compak Sporting.

Un campionato provincial organizado pola Federación Galega de Caza de Lugo e que contou coa colaboración da Sociedade de Cazadores San Nicolás.

Un total de 24 tiradores desputaban este campionato provincial a 50 pratos divididos en duas canchas de tiro e nas que o lucense José Luis Otero del Río proclamábase campión da proba e campión provincial cun total de 48 pratos escachados. Gran tirada para Otero que foi quen de acadar o único 25 da tirada.

O segundo posto da Xeral foi para o tamén lucense Omar Insúa Rodríguez que rematou con 47 pratos despois de realizar unha extraordinaria tirada. O pontevedrés José Antonio Vasconcellos Vicente foi o terceiro clasificado con 45 pratos despois de resultar gañador no desempate desputado con Francisco Javier Rivero Martínez.

O bronce provincial foi para Mario González Yáñez con 44 pratos.

Francisco Javier Rivero Martínez era o campión da categoría Senior por diante de Mario González Yañéz e Constantino Vilar Rodríguez que remataban en segunda e terceira posición, respectivamente.

Manuel Magide López en Veteranos, José María González Rodríguez en Máster e Artemio Formoso Barro en Tiro Adaptado conformaron o abano de campións desta fase provincial lucense.

Este Campionato contou co patrocinio da Secretaría Xeral para o Deporte e Mutuasport.

Ver máis novas de
Competicións Federación Eventos Lexislación Medio Rural / Forestal

Máis novas nesta categoría

PROVINCIAL CORUÑA XABARIL
13/05/2024
Francisco Rodeiro con “Pistolas” foi o campión provincial e Maikel Otero con “Chacho” o campión da proba

PROVINCIAL OURENSE XABARIL
07/05/2024
O campión provincial foi José Luis Mera con “Trufa” e o campión da proba Álvaro Fontenla con “Lito”

PROVINCIAL LUGO PERCORRIDOS CAZA
05/05/2024
Mario González foi o campión lucense e Roberto Rodríguez o campión da proba

PROVINCIAL OURENSE PERCORRIDOS
29/04/2024
Francisco Javier Villanueva foi o campión provincial e Daniel Cebreiro o campión da proba